PRIJZEN Alle prijzen zijn inclusief BTW. Wij hanteren geen minimum bestelbedrag.

BESTELLEN/VERZENDEN
Verzending na vooruitbetaling. Na ontvangst van uw bestelling wordt gecontroleerd of de bestelde artikelen in voorraad zijn. Wij zullen hierover eerst contact met u opnemen.

Vervolgens ontvangt u een e-mail met een overzicht van de artikelen die geleverd zullen worden en de kosten. Bij betaling vooraf wordt uw bestelling verzonden binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling.
Elke verzending geschiedt via het hoofdpostkantoor. Stempel Atelier verzendt standaard via pakketpost. U ontvangt na verzending het track and trace nummer van uw bestelling. Stempel Atelier is niet aansprakelijk voor niet aangekomen en beschadigde poststukken.
Brievenbuspost Op verzoek van de klant, kan uw bestelling door Stempel Atelier verzonden worden in een bubbel enveloppe. Dit geschiedt geheel op risico van de klant. Het wordt persoonlijk afgegeven aan de balie van het hoofdpostkantoor.

VERZENDKOSTEN
U betaalt alleen werkelijke verzendkosten en verpakkingskosten.

Voor bestellingen uit het buitenland zijn de verzendkosten hoger, u wordt hierover per e-mail geïnformeerd. Wacht dus met betalen tot u een e-mail ontvangt met het uiteindelijke bedrag.

BESTELLING ANNULEREN
Voor internet bestellingen geldt een wettelijke "bedenktijd" van 7 dagen. Binnen deze termijn kunt u uw bestelling kostenloos PER E-MAIL annuleren of wijzigen. Stuur hiervoor een e-mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. naar Stempel Atelier


BETALING
Nadat wij u bericht hebben over de in voorraad zijnde produkten, ontvangt u van ons de definitieve rekening. Deze kunt u binnen 7 dagen betalen via bank of giro, onder vermelding van uw factuurnummer


RETOURNEREN
Goederen kunnen alleen worden geretourneerd als blijkt dat zij defect zijn of wanneer wij de verkeerde artikelen hebben verzonden. U wordt verzocht eerst telefonisch of per email contact met ons op te nemen om de retournering te bespreken. De te retourneren goederen dienen zorgvuldig te worden verpakt en binnen 7 dagen te worden verzonden.


VERKEERDE LEVERING
Bij een verkeerde levering dienen de goederen zich in een perfecte staat en in de originele, afgesloten verpakking te bevinden. Na ontvangst worden de volledige aankoopprijs van de goederen en de gemaakte verzendkosten op de door de klant opgegeven bank- of girorekening overgemaakt.


PRIVACY
De door u verstrekte persoonlijke gegevens zijn strikt vertrouwelijk en zullen door ons alleen worden gebruikt voor het verwerken van de bestelling en, indien gewenst, voor het toezenden van de nieuwsbrief. Deze persoonlijke gegevens worden NIET ter beschikking van derden gesteld.


COPYRIGHT
Alle stempels die door Stempel Atelier verkocht worden, vallen onder het copyright. Dit betekent dat u de stempels uitsluitend kunt gebruiken om met de hand gestempelde kaarten te maken. De afbeeldingen mogen niet electronisch gekopieerd en afgedrukt worden. Handgestempelde afdrukken mogen niet verkocht of geruild worden. Met de hand gestempelde kaarten mogen wel verkocht worden.


ACCEPTEREN ALGEMENE VOORWAARDEN
Door het verzenden van een bestelling geeft de klant te kennen onze algemene voorwaarden te hebben gelezen en deze te accepteren.

Wijziging in prijs, type en of schrijffouten voorbehouden

Bedrijfsinformatie

Stempel Atelier
info@stempelatelier.nl
KvK Rotterdam: 24453374
BTW: NL002029312B07
Bank (IBAN): NL29 KNAB 0255 2205 45
BIC nummer: KNABNL2H
Algemene voorwaarden
Copyright en disclaimer

Bestelinformatie

  • Levertijd: 2 werkdagen
  • Wacht met betalen tot u van ons de definitieve bevestigings-email ontvangen heeft.

Alles over bestellen, betalen, verzenden

Facebook

facebook

Stempelatelier.nl maakt gebruik van cookies, om onder andere uw bestel- en gebruiksgemak te vergroten. U geeft, door gebruik te blijven maken van deze website, toestemming voor het gebruik van cookies.

AVG informatie